Minőségbiztosítás

Popz quality process

A Popz számára mindig is kiemelkedően fontos volt, hogy folyamatosan jó minőségű élelmiszereket állítson elő. Ezt szem előtt tartva állítjuk elő és értékesítjük termékeinket.
Különösen napjainkban, amikor a hírek tele vannak élelmiszerbiztonsági botrányokkal és minőség ellenőrzési mulasztásokkal, amelyeknek nem szabadna előfordulni az élelmiszeriparban, ha felelőséggel vizsgálnák az előállított termékeket az egyes iparágakban.

A Popz Minőségi Irányelvei

A Popz számára mindig is kiemelkedően fontos volt, hogy folyamatosan jó minőségű élelmiszereket állítson elő – az ilyen termékeket mindig tiszta lelkiismerettel kínáljuk a saját családunknak is.

Mi teljesen mértékben a jogszabályok szerint járunk el úgy Magyarországon, mint az összes többi országban ahová exportáljuk termékeinket.

Tiszteletben tartjuk a vásárlóink által felállított minőségi elvárásokat és biztosítjuk azt, hogy a kész termék teljes mértékben megfeleljen az elvárásaiknak és igényeiknek.

Annak érdekében, hogy garantálni tudjuk, hogy követjük a Popz Minőségpolitikáját, a vezetőség egy a HACCP, BRC által felállított minőségbiztosítási rendszert vezetett be, amely során folyamatosan gondoskodunk arról, hogy dolgozóink elérjék a lehető legmagasabb szintű képzettséget a minőség és biztonság terén.

A Popz Minőségtanúsítása a BRC-től

A kiszámítható minőségért a BRC (Brit Kereskedelmi Konzorcium) által előírt szabványokhoz igazodó termelésirányítási rendszert vezettünk be. A Popz első körben elnyerte a legmagasabb élelmiszer-biztonsági követelményeknek való megfelelést jelentő „A” tanúsítást a BRC-től 2006-ban, ami a lehető legjobb értékelés és amelyet nagyon ritkán osztanak az első próbálkozás során. Továbbá ezt az értékelést a Popz öt éven keresztül sikeresen meg is újította 2007 és 2011 között.