A Popz brand logo krónikája

Vector image of a star Vector image of a star Vector image of a star

IGAZI MOZIÉLMÉNY
OTTHON IS

Jim Watkins 1971-ben eladja az első csomag mikrohullámú popcornt. Jim úttörőként népszerűsíti a mikrohullámú popcornt az 1970-es évek végén első vállalatánál a Golden Valley Foods-nál.

HÓDÍTÓ ÚTRA INDUL A POPZ

Az Inline Packaging LLC megalalkul Minnesotában, hogy elindulhasson a mikrohullámú popcorn gyártása. Ezzel egyidejűleg felállításra kerül a Popz USA LLC gyártósora Dél-Karolinában is. A Popz 1999-ben indult hódító útjára új popcorn márkaként, több mint 250 éves kombinált felsővezetői tapasztalattal.

TERJESZKEDÉS KÍNÁBAN

A Pegasus China LLC és Popz Chinese 50:50 tulajdonarányú közös vállalatot hoz létre és új gyártósort állít fel Shenzenben. A Popz ekkorra az elsőszámú importált mikrohullámú popcornmárka Kínában. Nyolc regionális értékesítési iroda fedi le a legfőbb piacokat.

EGYESÜLT DÁN ERŐK

Vegyesvállalat alakul a dán Blombergel melynek több mint 100 éves múltja van a popcorn gyártásában. Az új cég neve Popz Denmark lesz annak érdekében, hogy mégjobban kihangsúlyozzák a fő terméknek számító Popz popcorn termelésére való fókuszálást. A Popz piacvezető lesz a dán piacon és egyben a német Capri-Sonne ital dán disztribútorává is válik.

A JÓREMÉNYSÉG FOKA

A Popz közös vállalatot alapít Dél-Afrika vezető moziláncával, a Sterkinekorral annak érdekében, hogy megkezdődhessen a Popz mozikban történő forgalmazása.

TERMELÉS:
ELSŐ OSZTÁLYÚ

A termelés Dániában megszűnik és a gyártósorokat teljesen új létesítménybe költöztetik Debrecenben. Magyarországra Popz Europe Kft.-ként vonul be a cég. A Popz magyarországi gyára a világ legmodernebb mikrohullámú popcornt előállító létesítménye.