A Popz európai gyártósora Magyarországra költözik

Clock icon2011. június 6. Írta: A krónikás

Vegyes érzelmekkel ugyan de elmondhatjuk, hogy a POPZ popcorn gyártása Dániából, Slagelse-ből Magyarországra, Debrecenbe költözik. Az áthelyezést a POPZ termékek előállítási költségének csökkentése tette szükségessé, különösen a munkaerő terén.

Szomorú a tény, hogy ennek következtében körülbelül 30 alkalmazott fogja elveszíteni az állását. Az értékesítési osztályt és az adminisztrációt nem fogja érinteni a slagelsei üzem bezárása. Természetesen továbbra is minden szolgáltatás elérhető lesz a dán vásárlók és az exportpiacok számára. Minden Popz ügyféllel tartani fogjuk a kiegyensúlyozott kapcsolatot és ugyanaz az értékesítési osztály fogja támogatni őket. A dán termelés előrelátható befejezése 2011. Szeptember 30-ra tehető.

Októbertől minden termékünket egy teljesen új gyár fogja előállítani, amelyet az alapoktól kezdve a legmodernebb és leghatékonyabb technológiákkal ellátva szerelünk fel. Az üzem Magyarország keleti régiójában helyezkedik el Debrecenben, ami az ország második legnagyobb városa. Az új létesítmény a dán gyártókapacitás mellett, további gyártósorokkal fog rendelkezni.

A Popz magyarországi gyára lesz a világ legnagyobb és legmodernebb mikrohullámú popcornt előállító létesítménye. Ezzel a lehetőséggel készek vagyunk a legmagasabb minőségű mikrohullámú popcorn előállítására fókuszálni a jövőben is.

Ne maradjanak le az ismerősök sem! Klikk a gombra a megosztáshoz:Share on Facebook
Facebook